Qui som


Angelo & Friends és el nou restaurant de Pizzeries Angelo, on trobem menjar tradicional i de gran qualitat en un ambient juvenil i informal. Angelo & Friends ha estat decorat per Sonia Bermúdez, seguint una imatge urbana actual espectacular, amb els colors verd, blau i rosa com a protagonistes. El local està situat al carrer Maria Pla 13, a Andorra la Vella.

La nostra carta està formada per plats nous i sorprenents on no hi falta la pizza, considerada la millor d’Andorra. Trobem des de coques casolanes fins a hamburgueses amb carn de bou, passant per diferents amanides, plats de pasta, ous estrellats, aletes de pollastre, croquetes o patates. Entre setmana i al migdia està disponible la nova Fórmula Friends.

Angelo & Friends  s’hi poden realitzar sopars de grup (amb reserva de 6 fins a 40 persones). Al local disposem de 22 taules i una capacitat màxima de 100 persones i un segon pis equipat on gaudir d’una estada agradable. A Angelo & Friends tenim un servei de cafeteria i un servei a domicili: Angelo Express.