L’Angelo&Friends a la revista Gastromania


LA PIZZERIA GASTRONÒMICA DEL PAÍS

Vint anys treballant per satisfer una nombrosa i exigent clientela

Sin-título-2

En Sergui Guitartd i l’Alain Despretz, dos professionals que s’avançaren a l’època amb la creació d’aquell inoblidable 1900 restaurant que va situar per primera vegada el nom d’Andorra a les guies gastronòmiques europees, foren també, els que l’any 1994 varen fundar la Pizzeria Angelo situada al carrer de la Unió. L’èxit inicial de l’establiment dona lloc a que, ben aviat hagin d’ampliar el negoci, incorporant el local de LA Mamma. Són els anys del “boom” de Pizzeria Angelo. Quatre anys més tard incorporen el local d’enfront i, en una segona fase, porten a terme successives ampliacions , entre els anys 1998 i 2002.

A partir d’aquí i fins el 2006 es produeix l’autèntica expansió del negoci, coincidint amb la incorporació al negoci de l’Angelo Guitard, fill d’en Sergi. L’any 2002, enceten el “servei a domicili”, a la vegada que a Terra Vella, construeixen l’obrador on elaboren fons de pizza, pastisseria i productes elaborats. Segueix l’obertura de la Pizzeria Angelo a la Massana, l’any 2003 i posteriorment el 2005 a Sant Julià de Lòria. La Pizzeria Angelo, en base a aquesta tradició gastronòmica dels seus creadors, ofereix unes possibilitats culinàries introbables en cap altre establiment d’aquestes característiques.

Una trajectòria repleta d’èxits a nivell professional que avala la cuina del país.

Portada_Gastronomania

La cuina ofereix la possibilitat d’escollir entre una gran varietat de pizzes, roll pizza i plats de pasta de gran qualitat, amanides i entrants de temporada i un escollit apartat de carns. A tot això, cal afegir els suggeriments diaris que ofereixen, elaborats amb matèries primes de primera qualitat, amb novetats estacionals, amb senzillesa i tocs personals, molt bona vestimenta dels plats i sabors coneguts i naturals, que transmeten il·lusió, ganes i que ¡enganxen!… Una cuina amb identitat pròpia.

Darrerament hem de constatar l’obertura del nou local “ANGELO&FRIENDS” c/Na Maria pla, local 14 (pàrquing del Fener), destinat a un públic jove (20-35 anys), amb una oferta atractiva on podran gaudir les noves “coques casolanes”, fetes amb pa d’oli verge d’oliva, farcides amb ingredients com el formatge brie, pernil ibèric, escalivada i anxoves de l’Escala. També han introduït una nova oferta d’Hamburgueses gourmet amb carn 100% de bou. L’establiment està equipat amb pantalles gegants i TV per veure retransmissions de futbol i vídeos musicals. Aquest nou local disposa d’una terrassa per gaudir de l’aire lliure a l’estiu.

Llegeix la notícia sencera aquí

 

Comments are closed.